Waterfietsen in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit in Amsterdam dan zijn waterfietsen Amsterdam een goede keuze. Amsterdam is net zoals veel steden in Nederland natuurlijk ideaal om te verkennen op de fiets, maar eigenlijk is het nog veel leuker om dit te doen met een waterfiets. Vanaf het water krijg je een ander zicht en ervaar je de stad op een compleet andere manier. Daarnaast is het gewoon een goedkope en leuke manier om de historie en sfeer te ontdekken die niet standaard is. Je bent ook gelijk sportief bezig, dus naderhand hoef je de sportschool niet meer te bezoeken.

De voordelen van waterfietsen huren

Je kan om te beginnen in je eigen tempo fietsen en hoeft geen rekening te houden met anderen. Doordat je niet op de weg bent heb je geen last van druk verkeer. Ondanks dat je buiten bent zit je met slecht weer gewoon droog. Een waterfiets huren kost niet veel geld en is daarom de ideale manier om op een goedkope manier Amsterdam te ontdekken. Als je de waterfietsen gaat huren dan krijg je ook een boekje mee met mogelijke routes die je kan volgen. Waterfietsen zijn ook erg geschikt voor kinderen en daarom is het een ideaal uitje voor het gezin. Ook mensen die slecht ter been zijn kunnen rustig deelnemen aan een tochtje met een waterfiets.

De verschillende mogelijkheden op het water

Je kan een waterfiets huren voor 2 of 4 personen. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een kano of een elektroboot te huren. Dit is vooral handig als je niet zo sportief bent aangelegd en toch graag Amsterdam op een andere manier vanaf het water wilt ervaren. Waterfietsen zijn ook verkrijgbaar met een bankje in plaats van stoelen en dit is ideaal voor kleine kinderen. Al met al zijn er genoeg mogelijkheden om de stad vanuit een ander perspectief te zien en te beleven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *